Kontaktinformationer

JP VAGT

Hvidovre

CVR: 27 28 74 92

Telefon: 40 30 20 88

Patruljevagt til patruljering og rundering

​Har du brug for en patruljevagt til patruljering og rundering omkring din virksomhed, din boligforening eller et helt tredje sted? Hos JP VAGT i Hvidovre har vi stor erfaring i at matche den rette patruljevagt med den rette opgave, og vi udfører gerne opgaver i forbindelse med patruljering og rundering i både private boligforeninger og større erhvervsområder i København eller Storkøbenhavn.

Vi er dit lokale og stabile vagtfirma med 18 års erfaring, og vi kan med garanti finde den helt rigtige løsning, der matcher lige netop dine behov for sikkerhed. Vi er ydermere et miljøbevidst valg, idet vores biler kører på både hybrid og el.

Du får en fast kontaktperson hos os

Det er vigtigt for os at foretage et korrekt match mellem patruljevagt og den pågældende opgave, så du som kunde altid er sikret den bedst mulige løsning.

Det skal være nemt at komme i kontakt med os. Når du vælger vores firma, får du derfor tildelt en fast kontaktperson, hvilket betyder, at det altid vil være den samme person, som du taler med, hver gang du kontakter os.

Kontakt os for yderligere information om en patruljevagt

Hvis du har brug for at få en fast patruljevagt tilknyttet din virksomhed eller boligforening, eller hvis du bare godt kunne tænke dig at høre mere om vores firma og vores services, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan enten ringe på telefon 40 30 20 88 eller skrive en besked til os via vores kontaktformular.

I så fald kan du forvente at få svar på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Få et gratis tilbud her

Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt