Kontaktinformationer

JP VAGT

Hvidovre

CVR: 27 28 74 92

Telefon: 40 30 20 88

Klimaplan

JP VAGT bestræber sig på at gøre noget for miljøet. Vi vil gerne sætte et ”grønt fodaftryk” i vores daglige virke, og dermed vise, at vi tager hensyn til miljøet. Det er målet at tænke grønt i alle faser af vores levering til vores kunder og i vores dagligdag på kontoret.

Klimaplanen er delt op i forskellige områder af virksomheden, hvor vi kan se, at der kan/skal ske en overgang til mere grønne tiltag.

Det er naturligvis en løbende proces, og vi ved, at alt ikke kan gøres grønt på én gang, men med denne plan gør vi det muligt, at få et overblik over de ting, som vi ønsker at gøre grønnere med tiden. Der sættes en umiddelbar deadline på de forskellige områder, men nogen af områder kommer også an på, hvordan og hvor hurtigt det er muligt at ændre det.​

Vores overgang til mere en ”grøn dagligdag” skal gerne inspirere vores medarbejdere og kunder til at gøre det samme i deres dagligdag. Det er et håb, at vi alle tænker grønnere i vores hverdag.

Få et gratis tilbud her

Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Biler

Vi har udskiftet alle vores firmabiler til 100% elektriske biler.

Derudover har vi en plug-in hybrid bil, som benyttes ved VIP-kørsel.

Uniformer

Vores uniformer skal også fremstilles af bæredygtige materialer. Det meste af vores uniform bliver allerede fremstillet af økologiske materialer, men inden udgangen af 2022 ønskes det, at hele uniformen er fremstillet af bæredygtige materialer, hvor det kan lade sig gøre.

Det er planen, at alle vagternes id-kort holdere skal være fremstillet af bæredygtige materialer som f.eks. genanvendeligt plast. Dette afhænger af, om der er leverandører, som kan lave dette.

Kontor

​Vores kopipapir på kontoret er svanemærket og er derfor allerede miljøvenligt.

Al toiletpapir og køkkenruller som benyttes på kontoret, er fremstillet af bæredygtige materialer.

På kontoret er alle lyskilder udskiftet til LED og sparepærer.

Kaffen på kontoret er fra Nespresso, som benytter genanvendelige kaffe-kapsler.