Kontaktinformationer

JP VAGT

Hvidovre

CVR: 27 28 74 92

Telefon: 40 30 20 88

Servicevagt til specialopgaver

​Har du en specialopgave, som du skal have varetaget af en servicevagt? Hos JP VAGT i Hvidovre står vi klar til at sikre dig den bedst mulige løsning. Vi varetager alle former for specialopgaver for kunder i blandt andet København og Storkøbenhavn.

Vi er en miljøbevidst virksomhed med biler, der kører på henholdsvis el og hybrid, og samtidig er du garanteret et højt sikkerhedsniveau blandt vores vagter.

Vi løser mange forskellige opgavetyper

I forbindelse med denne type opgaver kan der være mange forskellige og individuelle ønsker til henholdsvis:

  • Serviceopgaver
  • Sikkerhedsopgaver
  • Beskyttelsesopgaver

Du er velkommen til at kontakte vores vagtfirma for en nærmere beskrivelse af lige netop dine ønsker og behov. Vi er dit lokale vagtfirma i København og Storkøbenhavn, og vi har i alt 18 års erfaring inden for vores fag. Vi lægger stor vægt på at matche den rette servicevagt til den ønskede opgave, og vi kan garanteret også finde den helt rigtige løsning i forhold til lige netop dine sikkerhedsbehov.

Kontakt os hvis du skal bruge en servicevagt

Skal du bruge en servicevagt til en specialopgave, så hører vi meget gerne fra dig. Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten ringe til os eller skrive til os via vores kontaktformular her på siden. Vi bestræber os altid på at svare på alle henvendelser hurtigst muligt.

Vores vagtfirma er nemt at komme i kontakt med, og har du en aftale med os, så får du altid fat i den samme kontaktperson, hver gang du henvender dig til os. Du er altid velkommen til at ringe til os på 40 30 20 88.

Få et gratis tilbud her

Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt